Szocialista képviselőké lett a bólyi részvénytársaság

Két szocialista képviselő is bevásárolta magát a nemrég privatizált Bóly Mezőgazdasági (Bóly) Rt-be – tudta meg a Magyar Nemzet. A Bóly Rt-t ugyan egyetlen konzorcium, a privatizációra létrehozott és egyedüliként pályázó Investgroup Rt. szerezte meg, ám az Investgroup mögött ott vannak az MSZP-s képviselők.

Magyar Nemzet
2004. 07. 30. 4:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gráf József, az MSZP országgyűlési, valamint szigetvári és Baranya megyei képviselője komoly részesedést tudhat magáénak a több mint 17 milliárd forintos forgalommal bíró Bóly Rt.-ben, mivel a Szabadszentkirályi Mezőgazdasági (SzM) Rt.-n keresztül tízszázalékos tulajdonrészt szerzett az Investgroupban.

A Baranya Megyei Közgyűlésben, valamint a mohácsi önkormányzat képviselő-testületében helyet foglaló másik szocialista politikus, Varga Péter személye nem ismeretlen Bólyon, hiszen ő régóta a hét végén eladott Bóly Rt. vezetője, jelenleg vezérigazgatója. Varga Péter a Bóly Menedzsment Kft. többségi tulajdonosaként vásárolta be magát az általa irányított cégbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.