időjárás -1°C Vilma 2023. december 5.
logo

Minden gyanú alatt áll

Magyar Nemzet
2004.08.31. 07:18

Pár héttel ezelőtt még azt hihettük, Gyurcsány Ferenc bukott politikusként távozik a közéletből, és ma potenciális miniszterelnökként kell számolnunk vele. Pedig még egyszer sem mérettetett meg demokratikus parlamenti választáson, se egyéni, se listás jelöltként. A Párt azonban – az ezúttal zárt ajtók mögött megrendezett kongresszuson – ismét eldöntötte az ország lakói helyett, úgy mint régen, ki lehet miniszterelnök, s ki nem.

Gyurcsány Ferenc, az ifjúkommunistából lett milliárdos már hosszú ideje a Magyar Szocialista Párt főideológusaként tört be a politikai közéletbe, sportminiszterként megbukott, ám a szocialisták mégis benne látják Orbán Viktorral szemben az esélyes miniszterelnök-jelöltet a következő választáson. Összeállításunkban Gyurcsány Ferenc vagyongyűjtő szokásaiból adunk ízelítőt, és egyszersmind a törvényes próbának alávetett és azt kiálló trükkös módszerekre is felhívjuk a figyelmet.

(Összeállításunkat a mai nyomtatott Magyar Nemzetben olvashatja)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.