időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Autós üldözés, két balesettel

MNO
2005.03.24. 06:50

Lopott autó üldözése közben szenvedtek súlyos balesetet a rendőrök tegnap éjfélkor. A HavariaPress úgy tudja, az üldözés a fővárosi Tétényi úton kezdődött. A rendőrök megpróbálták megállítani a Ladát, de annak sofőrje gázt adott és menekülni kezdett. Az üldözésbe egy másik rendőrautó is bekapcsolódott.

A Budafoki úton, a Hauszmann Alajos utca magasságában a Lada a sávokat elválasztó beton korlátnak szorította a XXII. kerületi járőrök kocsiját. A rendőrautó emiatt az elválasztó sávban lévő villanyoszlopok egyikének csapódott. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A rendőrautó sofőrjét – aki súlyosan megsérült – a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Egy másik rendőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Az üldözött Lada közben továbbszáguldott, nyomában az akcióba időközben bekapcsolódott több rendőrautóval. A ladások átértek a pesti oldalra, a Nagyvárad téren azonban ők is egy oszlopnak ütköztek. A lopott jármű sofőrje és a vele lévő utas szintén megsérültek. A mentők a sérülteket rendőri őrizet mellett kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.