Szalmonellás magyar csirke került ki Olaszországba

A magyar állategészségügyi hatóságok megtették a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne kerülhessen ki szalmonellás csirkehús a továbbiakban abból a Pest megyei baromfifeldolgozó üzemből, amelynek termékét nemrégiben fertőzöttnek találták Olaszországban.

MNO
2005. 08. 12. 14:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar állategészségügyi hatósághoz az Európai Unió úgynevezett gyorsriasztási rendszerén értesítés érkezett, hogy Olaszországban magyar eredetű, szalmonellával fertőzött csirkemellfilét találtak ellenőrzésük során az olasz szakemberek augusztus elején – hangzott el az Info Rádióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.