A K&H Equities az ügyészséghez fordult

A K&H Equities beadványt nyújtott be a Fővárosi Főügyészséghez, amelyben Rejtő E. Tibor (a K&H Bank korábbbi vezérigazgatója) és Dunai György (a Betonút Rt. többségi tulajdonosa) vonatkozásában további nyomozati lépéseket szorgalmaz. A brókercég szerint bizonyos személyek szerepe a brókerbotrányban az eddig feltételezettnél súlyosabb lehet.

MNO
2005. 09. 09. 10:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A K&H Equities a közelmúltban beadványt nyújtott be a Fővárosi Főügyészséghez a K&H Bank korábbi vezérigazgatója, Rejtő E. Tibor, valamint a Betonút Rt. többségi tulajdonosa, Dunai György vonatkozásában – közölte a brókercég pénteken.

A cég közleménye szerint a beadványok számos olyan, további nyomozati cselekményt javasolnak, amelyeket nem folytattak le az eredeti nyomozati eljárás során, és amelyek más, súlyosabb következtetéshez vezetnének bizonyos személyek visszaélésben játszott szerepére vonatkozóan.

A közlemény leszögezi, hogy a K&H Equities a jogos ügyfél- követeléseket kifizette azon ügyfeleinek, akik a brókercégnél 2003. nyarán feltárt szabálytalanságok érintettjei voltak. Hogy ez mennyi, azt nem lehet tudni, de az kiderült a nyilvánosságra hozott vádiratokból, hogy az ügy fő gyanúsítottját, Kulcsár Attilát, a K&H Equities egykori vezető beosztású munkatársát 20,8 milliárd forint elsikkasztásával, illetve 10,7 milliárd forint kár okozásával gyanúsítják. (FigyelőNet)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.