Batiz a Magyar Nemzet cikksorozatáról: Ezt minősíteni sem lehet

Nem először fordul elő és sajnos bizonyára nem is utoljára az a technika, amellyel szerdai számában az egyik napilap él: ha nincs ügy, akkor kreálunk – kommentálta a Magyar Nemzet cikkét Batiz András.

MNO
2005. 09. 21. 17:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Batiz András arra az írásra reagált, amelyet az újság A szemlőhegyi villa titkai 1. sorozatcím alatt, Gyurcsány kapcsolata Fittelinával címmel közölt. Ebben a lap felveti: milyen céllal adta át 1995-ben Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége, a férjével közösen alapított ingatlanbefektetési- és hasznosító kft.-nek annak a Szemlőhegyi utcai lakásnak a kizárólagos hasznosítási jogát 16 millió forint értékben, amelyben a Gyurcsány-család lakik.

A „ha nincs ügy, akkor kreálunk„ technikáját a lap Batiz András szerint most megspékelte egy olyan stílus használatával, amelyet minősíteni sem igen lehet. – „A Gyurcsány-házaspár, mint mindig, ebben az esetben is minden hatályos törvényt betartott, hozzáteszem, a lap sem állít mást” – szögezte le a szóvivő. Batiz András nem kívánt további részletekbe belemenni, mondván, „nincs ügy„.

Forrás: ma.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.