Fidesz: Lejárt MSZP-s kampánytészta közpénzből?

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy az MSZP lejárt szavatosságú élelmiszert osztogat Baranyában – közölte Révész Máriusz a szocialista párt épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján kedden. A Fidesz szóvivője választ vár arra a kérdésre, hogyan kerülhetett a honvédségtől az élelmiszer a szocialista aktivistákhoz.

MNO
2005. 09. 22. 16:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Páva Zoltán komlói polgármester, a város szocialista parlamenti képviselője sem cáfolta a történteket, arra hivatkozva, hogy az ingyenesen osztott száraztészta minőségmegőrzési idejét meghosszabbították – közölte Révész Máriusz. A Fidesz szóvivője szerint ez egy jellemző példa arra, hogy mennyire veszik emberszámba a polgárokat a szocialisták. „Az MSZP megtalálta az identitását, csak ennek a szavatossága kissé lejárt„ – tette hozzá.

Révész Máriusz választ vár továbbá arra, hogy hogyan kerülhetett a honvédségtől az élelmiszer a szocialista aktivistákhoz, akik sok esetben azzal adták át az élelmiszercsomagokat, hogy azt az MSZP küldi. A közpénzből vásárolt száraztészta dobozán az áprilisban lejárt szavatossági idő mellett ugyanis jól látható a honvédség pecsétje is. Vajon miért nem karitatív szervezeteken keresztül juttatják el a rászorulóknak a feleslegessé váló élelmiszerkészleteket? – tette fel a kérdést a képviselő. Révész Máriusz továbbá azt kéri, Hiller István pártelnök és Juhász Ferenc honvédelmi miniszter válaszoljon, vajon ők etikusnak és emberségesnek tartják-e, hogy lejárt szavatosságú élelmiszereket osztogatnak az aktivistáik.

(fideszfrakció.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.