Nyakó cáfolja az ételosztást, Páva visszautasítja a Fidesz vádjait

Az MSZP nem kapott és nem is kaphatott sem tésztát, sem más élelmiszert a Honvédelmi Minisztérium állományából – közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője. Komló szocialista polgármestere visszautasította a Fidesz vádjait.

MNO
2005. 09. 22. 16:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP nem kapott és nem is kaphatott sem tésztát, sem más élelmiszert a Honvédelmi Minisztérium állományából, azt csak önkormányzatok, illetve karitatív szervezetek igényelhetnek – szögezte le az MSZP szóvivője. Nyakó István aláhúzta: ezt törvény szabályozza, bárki el tudta volna olvasni a Magyar Közlönyben.

Páva Zoltán, Komló szocialista polgármestere határozottan visszautasította a Fidesz vádjait. Elmondta: az élelmiszert cigány kisebbségi önkormányzatok közreműködésével, szocialista alapon, nem pártrendezvény vagy kampány keretében osztották szét.

(MTV Teletext)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.