Albin 2024. március 1.
logo

Fél nap alatt elfogták a cserbenhagyó autóst

MNO
2005.11.25. 14:57

Alig több mint fél nap alatt elfogta a rendőrség azt az autóst, aki halálra gázolt egy kerékpárost Monor közelében, majd elhajtott a helyszínről – értesült a HavariaPress.

A 4-es főút vasadi elágazásánál csütörtökön este találtak holtan egy biciklis férfit, a mentők értesítették a rendőrséget. A helyszíni vizsgálatok kiderítették, hogy az ötvenhárom éves monori férfit egy személyautó gázolta el, majd a kocsi sofőrje magára hagyta az áldozatot.

A nyomozók az esettel kapcsolatban először egy sötét, kombi BMW személyautót kezdtek keresni, de hamarosan kiderült, hogy a gázoló autó egy sötétzöld Opel Astra volt. Ezt követően lekérték az összes sötétzöld Opel Astra adatait, így péntekre képbe került egy vasadi fiatalember is. A monori rendőröknek a 31 éves fiatalember elismerte a gázolást, és elmondta, hogy megijedt a történtektől, ezért hagyta sorsára az áldozatot. Vele szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás, tettéért akár két év szabadságvesztésre is számíthat.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.