MSZP-s és SZDSZ-es „fészekrakó program” a XX. kerületben

Bennfentes fészekrakó program valósul meg a XX. kerületben, ahol MSZP-s és SZDSZ-es képviselők soron kívül jutnak önkormányzati lakáshoz – állítja a pesterzsébeti Fidesz.

MNO
2005. 11. 15. 20:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A körzetben évente 20-30 bérlakás válik igényelhetővé, és az önkormányzat mintegy 900 lakáskérelmet utasított vissza, négyet, két-két SZDSZ-es, illetve MSZP-s kerületi képviselőjét azonban befogadta – jelentette be Sasvári Szilárd, a Fidesz budapesti alelnöke, Fröhlich Péter kerületi elnök és Perlaki Jenő volt polgármester. Ismertették, hogy a szocialista Keszthelyi Zoltán, a szabad demokrata Fityik György és Benes Géza, illetve az MSZP-s Schercz Gyuláné fia jutott önkormányzati lakáshoz, melyek lakbérét a hátrányos helyzetűek pénztárcájához szabták.

Fröhlich közölte, hogy az SZDSZ kizárta soraiból a visszaélésen kapott két képviselőjét, ám az MSZP módosította a lakásrendeletet és ismét kiutalta a korábbi botrány után visszavett lakást a képviselőjének.

A XX. kerület Hiller István képviselői körzete, és Fröhlich ismertette, hogy petícióval fordulnak az MSZP elnökéhez, járjon közben annak érdekében, hogy a helyi luxusbaloldal visszaadja a lakásokat – olvasható a fideszfrakcio.hu-n. A petíciót eddig több mint ezren írták alá.

(Forrás: Hír TV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.