A kőbányai polgármesternél vizsgálódott a rendőrség

MNO
2005. 12. 08. 13:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai a közelmúltban a kőbányai polgármester irodájában jártak, és átvizsgálták Andó Sándor komputerét – értesült a Népszabadság.

A nyomozók a K&H egészségpénztár és a polgármesteri hivatal közötti kapcsolatra, illetve a két fél közötti szerződés előzményeire és körülményeire vonatkozó adatokat kerestek. A lap úgy tudja, hogy az ügyben a hivatal több dolgozóját is kihallgatták tanúként. Arra kerestek választ, hogy ki és milyen megfontolásból tett javaslatot arra, miért éppen ez az egészségbiztosító kezelje határozatlan ideig az önkormányzat éves szinten mintegy 400 millió forintos befizetéseit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.