Fittelina-ügy: Deutsch panasszal fordul a Legfőbb Ügyészséghez

A Fővárosi Főügyészség elutasította a Gyurcsány Ferenchez kötődő Fittelina Kft-vel kapcsolatos feljelentést, a fideszes Deutsch Tamás emiatt panasszal fordul a Legfőbb Ügyészséghez.

MNO
2006. 01. 03. 18:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás 2005. november 1-jén a Budapest II. Szemlőhegy utca 42. szám alatti lakóingatlanon a Fittelina Kft. által végzett beruházások tárgyában, valamint a Budapest, V. Szalay utca 4. szám alatti földszinti ingatlanokkal kapcsolatos különböző ügyletek kapcsán két bejelentéssel fordult a Legfőbb Ügyészséghez.

A Legfőbb Ügyészség a bejelentéseket feljelentésként értékelte, és azokat a további szükséges intézkedések megtétele végett a Fővárosi Ügyészséghez küldte meg.

A Fővárosi Főügyészség a Fittelina Kft.-vel kapcsolatos ügyben a feljelentést elutasította. Deutsch Tamás ezért a határozatban megjelölt jogorvoslati határidőn belül az elutasítás miatt panasszal fordul a Legfőbb Ügyészséghez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.