Az MSZP-s polgármester hallgat – Nyomozás fürdőépítés miatt

Szigetvár szocialista többségű képviselő-testülete eddig folyamatosan akadályozta az ellenzéket, hogy kivizsgálják a gyógyfürdő építésének bűncselekménygyanús körülményeit. Azonban a napokban a rendőrség is nyomozást indított az ügyben, és iratokat foglalt le a városházán. Az MSZP-s polgármester nem nyilatkozik.

Magyar Nemzet
2006. 03. 24. 23:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy lakossági bejelentés alapján nyomozást rendelt el a szigetvári fürdőépítés bűncselekménygyanús körülményeinek föltárására a Baranya Megyei Főügyészség a napokban – értesült a Magyar Nemzet. A hírt a megyei rendőrség sajtóreferense is megerősítette. Kékesné Gyimóthy Marianna ugyanakkor a nyomozás érdekeire való tekintettel további részleteket nem közölt. Információink szerint a rendőrség csütörtökön iratokat foglalt le a városháza pénzügyi és városüzemeltetési osztályán.
Paizs József (MSZP) polgármester előbb azt közölte, hogy nem folyik nyomozás az ügyben, de miután a rendőrség ellenkező értelmű nyilatkozatáról tájékoztattuk, azt mondta: nem nyilatkozik.

Részletek a Magyar Nemzet március 25-i számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.