időjárás 3°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Újszülötteket öltek Ukrajnában?

MNO
2006.12.12. 13:03

A brit BBC tévétársaság bejelentette, hogy olyan videofelvételekkel rendelkezik, amelyek arra engednek következtetni, hogy Ukrajnában feltehetőleg egészséges újszülötteket öltek meg őssejtek kinyerése céljából.

A Korrespondent internetes kiadvány szerint a BBC honlapján közölték, hogy a videofelvételen egy halott csecsemő boncolása látható, ami alapján elképzelhető, hogy mit csináltak korábban ezzel a gyermekkel. Az országban őssejt-kereskedelem zajlik, ezeket a sejteket abortuszon átesett embriókból nyerik ki – közölték a tévétársaságnál, hozzátéve, hogy mindezt egy be nem bizonyított gyógymód érdekében teszik.

A honlap szerint az embriókon kívül élő csecsemőkből is őssejteket vesznek ki. Állítólag harkivi anyák közölték a tévétársasággal, hogy miután egészséges gyermekeket hoztak a világra, a kórház munkatársai elvitték gyerekeiket.

2003-ban közel 30 csecsemő holttestet exhumáltak az egyik temetőben, az esetről felvétel is készült, ezt kapta meg a BBC. A videón olyan csecsemők láthatóak, amelyeknek hiányzik egy-egy testrésze, látszik az agya stb. A szakemberek szerint ez furcsa, hiszen boncoláskor nem szokták leválasztani a végtagokat. Minden bizonnyal azért került erre sor, hogy őssejteket nyerjenek a csontvelőből – állítják a tévétársaságnál.

Forrás: Kárpátinfo.net

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.