Kármán-blog: a szocialisták is sárosak olajügyben

A Fidesz és az MDF mellett a szocialisták is belekeveredtek az olajbotrányokba – írja legfrissebb blogbejegyzésében Kármán Irén. Az újságíró a Népszabadság honlapjára telepített naplójában eddig a Fideszt és az MDF-et vádolta csak az olajügyekkel kapcsolatosan.

MNO
2007. 06. 26. 6:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az életveszélyesen megvert újságíró internetes naplójában hétfőn késő este óta szó szerint ez olvasható: „Azt kérdeztétek és kérdezik folyamatosan tőlem, hogy mi arról a véleményem, hogy szaros-e a másik oldal is. Igen. Kormányokon átívelően folyt a rendszerváltás utáni legnagyobb gazdasági bűncselekmény-sorozat„.

Kármán Irén hosszú idő óta nyomozott a kilencvenes évek olajbotrányainak ügyében, amelyeket – véleménye szerint – végül eltussoltak. Az újságíró blogbejegyzésében az áll: „ (...) úgy gondolom, hogy kormányváltás helyett és időközi választások helyett a törvényes hatalomnak kell megadni azt az esélyt, hogy kisöpörje azt, ami a szőnyeg alatt van, és lehetőséget adjon arra, hogy ne egy bezárkózott, megfélemlített országban éljünk. Mi, akik a rendszerváltáskor hittünk a demokrácia alapintézményeiben, azt valljuk, hogy a bűnösöknek bűnhődnie kell, és a nyilvánosság pedig nem ellenünk, hanem értünk, szabad polgárokért van.”

(hirado.hu, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.