Egészségbiztosítók a gépjárműbiztosításban?

Szakmai szereplőként kívánnak megjelenni az önkéntes egészségpénztárak a pénzügyi befektetők mellett a kötelező egészségbiztosítási rendszerben - hangzott el a Stabilitás Pénztárszövetség és az Országos Egészségpénztárak Szövetsége által tartott keddi sajtótájékoztatón, Budapesten.

MNO
2007. 10. 30. 18:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a tíz éve működő önkéntes egészségpénztárak komoly szakmai háttérrel rendelkeznek, és ezzel a szakértői tudással élni kell az alakuló új biztosítási rendszerben.

Lehoczky László, az MKB Egészségpénztár IT elnöke, a Stabilitás Pénztárszövetség tagja hozzátette: az egészségpénztárak nagy gyakorlatot szereztek a változásokhoz történő alkalmazkodásban. Mint mondta, az elkövetkező évtizedben mindenképpen növekedni fog a magánfinanszírozás az egészségügyben, így növekszik a kiegészítő biztosítások szerepe is, ezen belül megnő az önkéntes egészségpénztárak szerepe is.

(STOP)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.