Őrizetbe vették Katust is

Őrizetbe vette kedden a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség Katus Ferencet, a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját. A szocialista politikust kihallgatásra hívták be kedden a kecskeméti főügyészségre, ahol közölték vele, hogy az ellene szóló gyanú a bűnszervezetben való részvétel kitétellel súlyosbodott.<br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/index.mno?cikk=520873&amp;rvt=2" target="_blank">• Feloszlatja Zuschlagék szervezetét az MSZP elnöksége</a></strong><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/index.mno?cikk=520881&amp;rvt=2" target="_blank">• Szilvásy: Topolánszky politikai megrendelésre hazudik</a></strong>

MNO
2007. 10. 02. 11:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katust, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés szocialista frakciójának tagját már nem engedték el az ügyészségről, hanem szökés veszélye miatt őrizetbe vették. Szabó Ferenc főügyészhelyettes csak monogrammal említette a Zuschlag-ügy harmadikként őrizetbe vett gyanúsítottját, azonban úgy tudni: Katus Ferencről van szó.

(Lánchíd Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.