Családban marad? Lezárul a vizsgálat az MSZP-s Szabó ellen

Bajnai Gordon ígérete szerint egy héten belül lezárul az a vizsgálat, amelyet az önkormányzati minisztérium indított az MSZP-s Szabó György családi vállalkozásaival kapcsolatban.

MNO
2008. 01. 30. 9:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héten belül lezárul az a vizsgálat, amelyet Szabó György MSZP-s politikus, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnökének családi vállalkozásaival kapcsolatban indított az önkormányzati minisztérium. Ezt ígérte a Hír Televíziónak Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter.

Az egyik cég – a Regiteszt Kft. – olyan uniós és állami pályázatokon nyert, amelyeknek megvalósításában, illetve kiírásában Szabó György részt vett. A kft. ügyvezetője egyébként Szabó felesége. A szocialista politikus fia pedig egy olyan tanácsadó cég nevében tárgyalt, amely biztosan befutó pályázatokat ígért bizonyos feltételek teljesülése esetén.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.