Gál J. kiadatását kéri az Országgyűléstől a Fővárosi Bíróság

<p>Gál J. Zoltán mentelmi jogának felfüggesztését kéri a Fővárosi Bíróság az Országgyűléstől. A szocialista képviselő ellen azután indult bírósági eljárás, hogy rágalmazás és hivatali hatalommal való visszaélés miatt feljelentette a Tomcat néven elhíresült blogger.</p>

MNO
2008. 01. 30. 23:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten lemondott államtitkár 2007. október 22-én este egy tv-csatornán azt állította: autófeltörés és benzinlopás közben fogták el a Nagymező utcai csata után a rendőrök Polgár Tamást és társait.

A blogger szerint Gál J. Zoltánnak tudnia kellett, hogy semmi törvényelleneset nem csináltak, hiszen aznap ő volt a rendőri biztosítási akció operatív törzsének vezetője.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.