Több SZDSZ, több csalás?

<p>Egyre erősebb a gyanú, hogy nem csak a Jüttner-jelentésben szereplő négy álküldött szavazott illegálisan tavaly az SZDSZ elnökválasztásán. A borsodi küldöttek meghamisított aláírásait februárban mutatta be a hírTV. Mostanra kiderült, hogy Szabolcs-Szatmár-Beregben is van olyan küldött, akinek a neve szerepel ugyan az elnökválasztási jegyzőkönyvben, de valójában ott se volt a küldöttgyűlésen.</p><p><strong><a href="/portal/550159">• Szétesett az SZDSZ vezető testülete?</a></strong></p>

MNO
2008. 03. 22. 4:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kóka János pénteki sajtótájékoztatóján azt állította, hogy a Jüttner-jelentésben szereplő négy vizsgált személy Fodor Gáborra szavazott, pedig az álküldöttek már februárban elismerték a hírTV-nek, hogy T. Asztalos Ildikó határozott kérése ellenére Kókára voksoltak. Egyikük pedig a Jüttner-féle jegyzőkönyvben is beszél arról, hogy másra ikszelt, mint akire kérték.

Mindeközben újabb árulkodó aláírásokra figyelt fel a hírTV stábja. Gulács polgármesterének szignója az elnökválasztási jegyzőkönyvben erősen eltér az eredetitől. Ő azt állítja: tavaly nem volt ott az SZDSZ elnökválasztásán, vagyis elvileg a neve mellett nem szerepelhetne aláírás. Az ügy érdekessége, hogy Gulács Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Jüttner Csaba körzetében található. Ő volt az, aki Kóka bizalmasaként a borsodi álküldöttek ügyében lefolytatta a vizsgálatot. Azt a vizsgálatot, amely egyetlen megyére, csak Borsodra korlátozódott. A szabolcsi küldöttek aláírásának hitelességét eddig senki nem vizsgálta.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.