Zuschlag bevallotta, a Fiatal Baloldalhoz került az elcsalt pénz

<p>Zuschlag János elismerte büntetőjogi felelősségét is a kecskeméti ügyészségen. A szocialista politikus második beismerő vallomásában tudatta, hogy a Fiatal Baloldalnak adta azt a 75 millió forint pályázaton nyert pénzt, amellyel nem tudtak elszámolni.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

MNO
2008. 03. 06. 18:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zuschlag-ügy kapcsán már 15 embert gyanúsítanak: legújabban egy kiskunhalasi férfival szemben bűnpártolás miatt indult eljárás. Ő volt az, aki megsemmisítette a csaláshoz kapcsolódó okiratok és számlák egy részét.

Mint ismert, Zuschlag János mellett Katus Ferenc is előzetes letartóztatásban van. A harmadik letartóztatott személyt, Zuschlag titkárát, Lados Istvánt a kecskeméti ügyész indítványa alapján házi őrizetbe vette. A bíróság jogerős határozatának indokolása szerint Lados István az eljárás során önmagára nézve teljes körű beismerő, társaira nézve terhelő vallomást tett.

A csalássorozat nyomozásának határideje hamarosan lejár, az új fejlemények miatt valószínűleg a meghosszabítását kezdeményezik majd.

(hírTV, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.