Egymillió korona a lisszaboni szerződés megszavazásáért?

Az Új Szó pozsonyi lap szerint Csáky Pál állítólag egymillió koronát kért az ő könyvét is megjelentető kiadó megmentésére a szlovák kormányfőtől, cserébe azért, hogy a Magyar Koalíció Pártjának képviselői megszavazzák a parlamentben a lisszaboni szerződés ratifikálását.

MNO
2008. 04. 19. 13:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Új Szó szerint az MKP elnöke azt is kijárta, hogy a parlament asztalán fekvő közoktatási törvény mégse rontson a szlovákiai magyar oktatás jogállásán. A lap arról is beszámol, hogy az érintett kiadó tulajdonosa valóban kért ekkora összeget, az igény továbbítására pedig Csákyt kérte meg. A történetet állítólag Bugár Béla, a párt korábbi elnöke szivárogtatta ki, akit Csáky egy éve váltott a poszton.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.