A Steaua visszaminősítését követelik a riválisok

Vissza kellene minősíteni a Steauát, a bukaresti csapat el kellene hogy veszítse helyét a labdarúgó 1. ligában az 1,7 millió eurós vesztegetési ügy következtében, vélik a rivális alakulatok vezetői.

MNO
2008. 05. 09. 18:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajnoki címet nyert Kolozsvári CFR ügyvezetője, Iuliu Muresan, valamint a Temesvári Poli tulajdonosa, Marian Iancu egybehangzó véleményt fogalmazott meg az üggyel kapcsolatosan – feltéve, hogy sikerül bizonyítani, hogy a pénzt valóban a Kolozsvári Universitatea játékosainak szánták volna, ha pontot raboltak volna a CFR elleni mérkőzésen. Egyelőre inkább az valószínűsíthető, hogy a Steaua 6-9 pontos levonásban részesül, ezzel azonban a tabellán nem módosul az állás.

(paprikaradio.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.