időjárás 19°C Árpád 2023. március 31.
logo

Szász: Valódi választási lehetőség előtt állnak az erdélyi emberek

MNO
2008.05.31. 07:44

Negatív kampánnyal vádolja a Magyar Polgári Párt (MPP) az RMDSZ-t a romániai önkormányzati választások előtt. Szász Jenő, az MPP elnöke elmondta, hogy az emberek változást akarnak, és a vasárnapi önkormányzati választásokon véget érhet az erdélyi egypártrendszer.  

Szász Jenő elnök szerint ugyanis az RMDSZ vezetői hozzászoktak az egypártrendszerhez. A székelyudvarhelyi polgármester ugyanakkor azt mondja, már az is siker, hogy pártjukat be lehetett jegyeztetni, így az erdélyi magyarok valódi választási lehetőség előtt állnak majd vasárnap.

Az emberek változást akarnak. Hargita megye változást akar. A vidéken élő, falvakban élő emberek jövője bizonytalan. És a régi helyett éppen ezért újat akarnak. A régi ígéretek helyett az új lehetőséget akarják, fogalmazhatnék úgy, hogy a múlt helyett a jövőt akarják, ezért én reményt látok a vasárnapi választással kapcsolatban – nyilatkozta a Hír TV-nek Szász Jenő.

(hírTV)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.