Napirendre sem vették az MSZP-s polgármester lemondatását + Videó

A dombóvári képviselő-testület Fidesz-frakciója ismét felszólította Szabó Loránd polgármestert, hogy vesztegetési ügye miatt mondjon le tisztségéről. A szocialista politikus most az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatára hivatkozva utasította el az indítvány napirendre vételét.

MNO
2009. 04. 27. 15:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nézze meg a HírTv felvételeit!


A dombóvári képviselő-testület először tartott rendes ülést a vesztegetéssel gyanúsított polgármester lebuktatása óta. A helyi Fidesz-frakció három sikertelen próbálkozás után ismét megpróbálta módosíttatni az előzetes napirendi javaslatot. Patay Vilmos, a dombóvári Fidesz frakcióvezetője kérte Szabó Loránd polgármesteri tisztségéről történő lemondásának megtárgyalását. A polgármester a szervezeti és működési szabályzatra hivatkozva a kérést elutasította. A szocialista többségű testület 9:7 arányban leszavazta az indítványt.

Dombóvár polgármestere kétmillió forintot és egy tanácsnoki állást ajánlott Naszvadi Balázs fideszes képviselőnek, ha eláll az ellene indított és első fokon megnyert rágalmazási pertől. A pénz átadását a Hír Televízió kamerája rögzítette. A vesztegetés gyanújával elrendelt nyomozást két héten belül lezárja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.