Nem mond le a vesztegetésen ért MSZP-s polgármester + Videó

Továbbra sem hajlandó lemondatni a dombóvári MSZP a város vesztegetésen ért szocialista polgármesterét. A Fidesz másodszor próbálta napirendre vetetni az indítványt, a közgyűlés MSZP-s többsége azonban most is megakadályozta azt. Szabó Loránd egy helyi fideszes képviselőt akart megvesztegetni. <br /><a href="http://mno.hu/portal/625570" target="_blank"><strong><br />• Szocialista vesztegetést filmezett le a Célpont Dombóváron + Videó </strong></a><br /><a href="http://mno.hu/portal/625919" target="_blank"><strong>• Szocialista vesztegetés – fokozott ügyészi felügyelet Dombóváron + Videó</strong></a> <br /><a href="/portal/626606" target="_blank"><strong>• Vastag bőr: magánügyének tekinti a vesztegetést az MSZP-s polgármester</strong></a>

MNO
2009. 04. 07. 16:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV összeállítását!


A vesztegetési botrány kirobbanása óta másodszor ülésezett a dombóvári képviselő-testület. A rendkívüli ülésen – csakúgy, mint egy héttel ezelőtt – a Fidesz lemondásra szólította fel a szocialista polgármestert, aki 2 millió forintot és egy tanácsnoki állást ajánlott Naszvadi Balázs fideszes képviselőnek azért, hogy vonja vissza az ellene benyújtott magánvádas indítványát.

Szabó Loránd magabiztosan szavaztatott lemondatásáról. A szocialista többségű közgyűlésen párttársai most sem engedték napirendre venni az indítványt. A képviselők várhatóan a hónap végén üléseznek legközelebb, az azonban már rendes ülés lesz, ahol interpellációt is be lehet nyújtani, a polgármester ügyét itt már kénytelen lesz megtárgyalni a testület.

Szabó Loránd lemondatásáról aláírásgyűjtésbe kezdett a Fidesz dombóvári csoportja. Egyetlen nap alatt csaknem 500 aláírás gyűlt össze. A vesztegetési ügyben fokozott ügyészi felügyelet mellett nyomoz a rendőrség, a nyomozás befejezésének határideje május 10-e.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.