Herényi a főügyészség előtt, gyanúsítottként hallgatják ki + Képek + Videó

Gyanúsítottként hallgatják ki Herényi Károly MDF-es politikust a főügyészségen, a kihallgatás jelenleg is tart – közölte Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője szerdán. <br /><br /><a href="/portal/723450"><strong>• Gyanúsítottként hallgatták ki Dávid Ibolyát + Képek + Videó</strong></a>

MNO
2010. 07. 07. 11:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV összeállítását


Szerda délelőtt az UD Zrt.-üggyel összefüggésben gyanúsítottként hallgatták ki Dávid Ibolya MDF-es politikust is kétrendbeli személyes adattal való visszaélés és egyrendbeli kényszerítés bűntette miatt.



Ezzel az UD Zrt.-ügynek már négy gyanúsítottja van: Herényi Károly, Dávid Ibolya, valamint Tóth Károly, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának egykori MSZP-s alelnöke és Szilvásy György volt titokminiszter.



Fotók: Magyar Nemzet/Hegedűs Márta


(MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.