Hunvald segített az ismerősöknek

A forgalmi értékénél 16 millió forinttal olcsóbban megvehette az előzetes letartóztatásban lévő Gál György volt SZDSZ-es politikus szeretője a számára kiutalt VII. kerületi önkormányzati bérlakást. Gál kérésére a kitartott nő kisebbségi referensi állást is kapott az erzsébetvárosi önkormányzatnál. Bár munkát nem végzett, Hunvald György polgármester jóvoltából hárommillió forintot mégis kifizettek neki.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/748506" target="_blank"><strong>• Hunvald Györgynek tetszett a Tolvajtempó</strong></a>

Magyar Nemzet
2010. 11. 18. 5:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több száz millió forintos kárt okozó erzsébetvárosi ingatlanpanama egyik mellékszálát képezik azok a jogsértő lakáskiutalási ügyletek, amelyek révén a VII. kerületi balliberális vezetés bérlakáshoz juttatta rokonait, ismerőseit, majd lehetővé tette, hogy akár a forgalmi érték tizedéért megvásárolják azokat.

A lapunk birtokába került nyomozati iratokból kiderül, az első ilyen lakáskiutalási ügylet 2006 márciusáig nyúlik vissza, amikor az SZDSZ akkori kerületi frakcióvezetőjének, Gál Györgynek a sógornője, T. Noémi kapott meg egy Nefelejcs utcai önkormányzati bérlakást Hunvald György polgármesteri keretének a terhére. A Gál György által vezetett gazdasági bizottság pár hónappal később hozzájárult ahhoz, hogy Gál sógornője a forgalmi érték kevesebb mint tizedéért, 5,8 millió helyett 526 ezer forintért megvásárolhassa a másfél szobás lakást – további részletek a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.