A vízelvezető árokban állt meg

Kétsoprony felől haladt Békéscsaba felé egy autós, amikor ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd visszarántva a kormányt elvesztette uralmát járműve felett és az árokba hajtott.

MNO
2011. 04. 16. 13:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken este, néhány perccel fél nyolc után a 44. számú főúton Kétsoprony felől Békéscsaba irányába közlekedő személygépkocsi vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd visszakormányozta autóját a jobb oldali forgalmi sávba.

Ezután ismét balra kormányozta járművét, majd elvesztette uralmát a személygépkocsija felett és a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokban a bal oldalára dőlve állt meg. A balesetben az autó vezetője és utasa is 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.