Aquapark épülhet Pécsen

Aquaparkot építene Pécsen egy németországi székhelyű vállalat, amely öt és félmilliárd forintos beruházással nyolcvan munkahelyet teremtene – adta hírül a PécsMa.hu internetes hírportál szombaton.

MNO
2011. 04. 16. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wolfram Wascher, a beruházó SAB AG igazgatótanácsának elnöke és Páva Zsolt (Fidesz) polgármester a közeljövőben szándéknyilatkozatot ír alá a fejlesztésről, ha erre a jövő heti pécsi közgyűlés felhatalmazza a városvezetőt.

A nyilatkozattal az önkormányzat kifejezné szándékát, hogy együttműködik a SAB AG-vel pályázati források megszerzéséért, segíti a terület megszerzését. Mindez a városnak nem jelent pénzbeli kötelezettséget.

Csizi Péter (Fidesz), Pécs alpolgármestere azt mondta: a szándéknyilatkozat aláírása egy hosszú tárgyalási sorozat első lépése, így arról, hogy mikor valósulhat meg az élményfürdő, még korai beszélni – olvasható a PécsMa.hu internetes oldalán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.