Baka F. Zoltán: Mátrix

MNO
2011. 04. 16. 5:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mégsem lehet egy bosszús kézlegyintéssel elintézni a reformprogramot. Mert bár nem erről volt szó, a csomag egy – igaz, fájdalmas – lépéssel közelebb vihet mindannyiunkat ahhoz, hogy ami tapasztalatunk az elmúlt húsz évben felgyűlt a közös ügyeinkről, arról végre ne csak üres, tartalmatlan vita folyjék, hanem fontos változásokhoz vezessen. Ezek fontosságáról persze nehéz lesz meggyőzni azokat, akik e terv miatt kénytelenek eggyel visszavenni az életszínvonalukból. Olyan felzárkóztató programot azonban még nem látott a világ, amely egy csapásra megoldotta volna a problémákat – vesztesek nélkül. Egy jól összerakott program ellenben esélyt nyújt a visszakapaszkodásra.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. április 16.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.