Celjében folytatja Matics

Vladan Matics két éves szerződést kötött a Celje együttesével, így nyártól 2013-ig a szlovén csapat szakvezetőjeként dolgozhat.

MNO
2011. 04. 16. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miként azt sejteni lehetett, nyártól már nem a Ferencvárosnál, hanem Celjében edzősködik tovább Vladan Matics. A 2007-ben a Szegeddel bajnoki címet nyerő, 2008–2010 között a magyar válogatottnál másodedzőként dolgozó, majd a Ferencvárost edző szakember két évre írt alá.

A 2004-ben BL-t nyert klubhoz Matics viheti magával a Ferencvárostól Marinko Kelecsevicset, de szlovén források szerint Celjében folytathatja a Szeged szlovák átlövője, Frantisek Sulc is, távozik viszont a Veszprémhez igazoló kapus, Mirko Alilovics, valamint a klubnál 1999(!) óta szereplő orosz Eduard Koksarov, aki visszatér Oroszországba, a Csehovszki Medvegyi együtteséhez.

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Celje edzője lehetek – nyilatkozta Matics a Celje honlapjának. – Minden erőmmel azon leszek, hogy közösen visszaszerezzük a klub rangját, amely az elmúlt évben kissé megkopott. Jó eredményekre van szükségünk a szlovén bajnokságban, de a nemzetközi kupaporondon is.

(kezi.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.