Egy halálos és kilenc súlyos sérült az utakon

Egy halálos áldozattal, kilenc súlyos és huszonhét könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség pénteken – közölte az ORFK szombaton.

MNO
2011. 04. 16. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autópálya régi szakaszán épül a harmadik forgalmi sáv. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, mert szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat.

A határátkelőhelyek forgalmával kapcsolatban az ORFK közölte, hogy Ártándnál a belépő teherforgalomban fél-egy órás várakozásra lehet számítani, Tiszabecsnél és Záhonynál a belépő személyforgalomban a reggeli órákban egyórás várakozás alakult ki. A kilépő teherforgalomban 11 órás várakozással kell számolni. A várakozási idő függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. A beregsurányi és barabási határátkelőhelyen szintén kialakulhat egyórás torlódás délelőtt a belépő, délután pedig a kilépő forgalomban.

Az ORFK a személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi torlódás elkerüléséhez a reggel 7 és este 19 óra között nyitva tartó barabási és a reggel 8 és délután 16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet ajánlja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.