Ez maga volt a pokol: ezrek kergették a bírót + Képek

Egyiptomban szombaton félbeszakadt egy focimérkőzés, mert a bíró érvénytelenített egy hazai gólt, mire a szurkolók ezrei üldözőbe vették a gyepen. Az afrikai bajnokok ligájában a Zamalek és a tunéziai ellenfél első mérkőzésén az utóbbi csapat nyert 4-2-re, és végül ők jutottak be a negyeddöntőbe.

2011. 04. 03. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíró a lap által nem részletezett szabálytalanság miatt nem adta meg az egyiptomi csapat gólját, mire a hazai csapat szurkolói elözönlötték a pályát, és bár a rendőröknek sikerült kimenteniük a bírót, félbeszakadt a találkozó, és a tunéziai csapatot nyilvánították győztesnek. A rendőrség csak annyit árult el a meccsről, hogy megvédték a játékvezetőt, és sok szurkoló megsérült.


A brazil Folha de Sao Paulo hozzátette még, hogy a játékosok is kivették a részüket a csetepatéból. A két csapat azért csak most játszotta le a visszavágót, mert az eredetileg februárban esedékes meccs idején Egyiptomban még nem volt tanácsos ilyen tömegeseményt rendezni a Hoszni Mubarak volt elnök elleni tüntetések miatt.





Fotók: Reuters


(folha.uol.com.br – Brazília)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.