Hárman sérültek meg súlyosan

Hárman szenvedtek súlyos sérülést az M1-es autópálya Budapest felé vezető sávjában a 39-es kilométer közelében egy balesetben szombaton – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 16. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bicske térségében történt baleset helyszínétől néhány kilométernyire útjavítást végeztek. Emiatt lelassult a kocsisor, amit későn észlelt egy személyautó vezetője. Belerohant egy osztrák rendszámú autóba; annak sofőrjét és két utasát súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a balesetnek egy harmadik autó is részese volt, abban és a karambolt okozó kocsiban azonban senki nem sérült meg. Az autópályán nagyon erős a forgalom, s annak ellenére, hogy az útjavítás már befejeződött, az érintett útszakaszon még mindig lassú a haladás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.