Lemondott a Debrecen edzője

A Siófok elleni hazai vereség után lemondott posztjáról szombaton Zdenek Scasny, a magyar bajnoki címvédő Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub vezetői elfogadták a cseh szakember döntését.

MNO
2011. 04. 16. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DVSC-TEVA honlapja szerint a következő napokban dől majd el, hogy ki irányítja a továbbiakban az együttest. Zdenek Scasny Herczeg András helyét vette át decemberben, ám nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Irányításával a csapat a Monicomp Ligában mindössze egy győzelmet és három döntetlent ért el, s három vereséget szenvedett.

A Ligakupa döntőjében is kikapott a Debrecen a Pakstól, a Magyar Kupából pedig a Kecskemét búcsúztatta az együttest. A bajnokságban a hatodik a DVSC, így jelen állás szerint nem indulhat nemzetközi kupában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.