Megindult a forgalom Beregsuránynál

Megindult a forgalom a beregsurány-asztélyi magyar–ukrán határállomáson; a Záhony és Csap közötti átkelőhelyen ismét hosszú várakozásra kényszerülnek az Ukrajnába tartó kamionok – közölte a rendőrség szombat reggel.

MNO
2011. 04. 16. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Záhonyban 11 órát várakoznak a kilépésre teherautók, s tendenciát növekvő tartják a határrendészek – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A százados hozzátette: a záhonyi átkelőhelyen reggel kisebb, egyórás várakozás alakult ki a belépő személyforgalomban is.

A szóvivő tájékoztatása szerint a Beregsurány és Asztély közötti határállomáson az átléptetés technikai probléma miatt állt le az ukrán oldalon még péntek este, s a hiba elhárítását követően éjfél után indult meg a forgalom. Az átkelőhelyen jelenleg az Ukrajna felől Magyarországra érkezőknek egy órát várakozniuk kell az átléptetésre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.