Orbán Zsolt egy másik személyt jelöl

Nem sikerült alpolgármestert választaniuk a fácánkerti képviselőknek a múlt heti testületi ülésen – közölte Orbán Zsolt, a település polgármestere.

MNO
2011. 04. 17. 17:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismeretes, a korábbi alpolgármester, Fuchs Ferencné februárban elhunyt, az ő képviselői helyét Hanol Józsefné foglalta el még abban a hónapban. Az alpolgármester-választásra viszont a mostani ülésen kerülhetett volna sor.

A polgármester jelöltjét, Doszpoth Ferencnét 2-1 arányban ugyan támogatta a jelen lévők többsége, de az ilyen esetben szükséges minősített többség nem volt meg, egy képviselő ugyanis hiányzott az ülésről.

A polgármester azt mondta, hogy várhatóan májusban, rendkívüli ülésen kerülhet újra napirendre az alpolgármester-választás témája. Orbán Zsolt közölte, hogy a következő alkalommal egy másik személyt fog jelölni erre a tisztségre.

(teol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.