„Poloskákkal” kereskedett a 24 éves férfi

Az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat (SZBU) őrizetbe vett egy vinnyicai régióban élő férfit, mivel lehallgató-készülékekkel kereskedett az interneten.

MNO
2011. 04. 15. 19:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves férfi az interneten, egy aukciós oldalon kereskedett „termékeivel”, és fél év alatt sikerült is több mint 30 darab kémkedéshez használható eszközt eladnia. A férfit április 10-én vették őrizetbe az SZBU munkatársai, amikor is a férfi 10 doboz miniatűr diktafont rejtő tollakat akart eladni – írja a Korrespondent.net internetes hírportál. Az SZBU nyomozói a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.

Korábban egy kercsi lakost vettek őrizetbe, aki szintén lehallgató-készülékek kereskedelmével foglalkozott. A gyanúsított ellen büntetőeljárást indítottak, akit legfeljebb 4 évnyi szabadságvesztésre ítélhetnek.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.