Várják a legszebb családi fotókat

A családi élet legszebb pillanatait megörökítő fotókat, emlékképeket vár új, Családi kaleidoszkóp címmel meghirdetett fotópályázatára a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI).

MNO
2011. 04. 15. 17:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pályázat elsődleges célja, hogy bemutassák az európai családok sokszínűségét és azt, hogy bárhol Európában a család a legnagyobb érték – olvasható a szervezők által az MTI-nek eljuttatott közleményben. A fekete-fehér vagy színes képeket május 15-ig várják elektronikusan, nagy felbontásban – legalább 2000x3000 pixeles, 1,5 megabájtos méretben – jpg, pdf vagy tif formátumban a [email protected] emailcímre.

Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet. A családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várnak. A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a www.kormany.hu kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre. A legtöbb szavazatot kapott fotókat díjazzák és a nagyközönségnek is bemutatják. A beküldők között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.