Zsúfolt mikrobuszba ült a polgármester

A pénteki nap folyamán Kolozsvár polgármestere az üzleti tárgyalásokat, gyűléseket és problémamegoldásokat félretéve beült egy zsúfolt mikrobuszba, kikocsikázott a város szélére és ásót fogva a kezébe, faültetésbe kezdett.

MNO
2011. 04. 15. 19:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az elmúlt évek alatt 30 000 fát ültettünk el a program keretén belül” – mondta a polgármester, és céljául tűzte ki, hogy az idei program 15 000 fájából tízet ő maga ültessen el. Hogy teljes legyen az érzés, a Polgármesteri Hivatal egy hagyományos, szalonnából, hagymából és retekből álló ebédet is összeállított a munkásoknak. A polgármester elmondta, hogy abban reménykedik, a dombból, amelyre most csemetéket ültettek, évek múlva sikeresen erdő válik.

(paprikaradio.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.