100 milliókból fejlesztenek

Csaknem 300 millió forintos beruházással fejleszti és modernizálja telephelyét a nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. Környén – tájékoztatta a cég ügyvezetője az MTI-t hétfőn.

MNO
2011. 05. 02. 11:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Selmeczi Attila elmondta, hogy a száz saját kamionnal rendelkező társaság teljeskörűen felújít egy 2000 négyzetméteres csarnokot és egy 1000 négyzetméteres kiszolgáló épületet, valamint kamionmosót épít, rakodóeszközöket szerez be, illetve korszerűsíti biztonságtechnikai és informatikai hátterét.

A Transintertop Nyugat-Európába végez nemzetközi fuvarozást, a cég forgalmának jelentős részét a Tatabányai Ipari Parkba települt multinacionális vállalatok megbízásai adják. A társaság 130 főnek ad munkát, éves forgalma négymilliárd forint feletti. A telephely és a technológia fejlesztése október végére készül el, a két projekthez együttesen csaknem 70 millió forintos uniós támogatást nyert a társaság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.