170 millió forintos közbeszerzést írt ki a KSH

Nettó 170 millió forint keretösszeg erejéig írt ki kétfordulós gyorsított meghívásos közbeszerzést a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a népszámláláshoz kapcsolódó médiastratégia-alkotásra, médiatervezésre és -vásárlásra, a kampány utóértékelésére, valamint hirdetések megjelentetésére – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 05. 09. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nettó 170 millió forint a nyertes ajánlattevő összes díját és jutalékát tartalmazza. A gyorsított meghívásos közbeszerzést azzal indokolta a KSH, hogy október 1-jén kezdődik a népszámlálás, amelyen – most először – a megszámlálandó az interneten maga is kitöltheti a kérdőívet. Erről a KSH május 2-án akarja elindítani a kampányt. A részvételre jelentkező nettó árbevételének – az utolsó három üzleti év átlagában – el kell érnie a 260 millió forintot, valamint ezen belül a médiatervezésből és médiavásárlásból származó nettó árbevételnek legalább nettó 170 millió forintot kell kitennie.

A közbeszerzésre május 13-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat május 23-ig értesíti az ajánlatkérő, az eredményhirdetés tervezett időpontja június 14., a szerződéskötésé pedig ettől számítva a 10. napon lesz.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.