A Bayern is a kérők között

Christian Nerlinger sportigazgató szerint a Bayern München mindent el fog követni annak érdekében, hogy már idén nyáron megszerezze Manuel Neuert, a Schalke 04 labdarúgócsapatának kapusát.

MNO
2011. 05. 02. 6:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sokat jelenthet nekünk kapusposzton és mint személyiség is – indokolta az eltökéltséget Nerlinger egy televíziós műsorban. – Ha idén nem jön össze a szerződtetése, akkor jövőre ismét próbálkozunk” – tette hozzá. A sportigazgató beszámolt arról, hogy már felvették a kapcsolatot a gelsenkircheni klubbal, de konkrét tárgyalások, egyeztetések még nem zajlottak. „Egyelőre csak annyit kérdeztünk a Schalke illetékeseitől, el tudják-e képzelni, hogy már a nyáron megválnak a kapustól. Igennel válaszoltak” – folytatta Nerlinger.

A 25 éves világbajnoki bronzérmes hálóőr 2012-ben szabadon igazolhatóvá válik, így a Schalkének már most túl kell adnia rajta, ha pénzt szeretne látni az átigazolásából. Egyes korábbi hírek szerint a Bayern München akár húszmillió eurót is fizetne érte, Uli Hoeness klubelnök viszont nem szeretne „csillagászati” összeget fordítani a tranzakcióra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.