A fogyatékkal élő gyermekek számára indult a program

Biztonságra nevelő programot indított kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya a régióban fogyatékkal élő diákoknak Vigyázunk rád címmel – közölte a megyei rendőrség szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 10. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A program célja a fokozottan kiemelt kockázati csoportba tartozó gyermekek felkészítése a veszélyhelyzetek felismerésére. A rendőrség a társszervekkel közösen szeretné elérni, hogy ezek a diákok az iskola falain kívül is biztonságban érezzék magukat, s ne válhassanak sértetté, illetve áldozattá. Az egyebek mellett kerékpáros közlekedési ügyességi versenyekből, drogprevenciós előadásokból, rendőrautós és -motoros bemutatókból, kötetlen beszélgetésekből álló rendezvénysorozat első állomása a váci Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény, ahol kedden hallássérült tanulókkal foglalkoznak a rendőrök – mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.