A gyorsvonat alá esett a férfi

Áll a vasúti forgalom Kecskemét és Nagykőrös között, miután egy férfi szerda délután a Budapest–Cegléd–Szeged között közlekedő gyorsvonat alá esett; a férfi belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 11. 14:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges adatok szerint a férfi a gyorsvonaton utazott, majd arról eddig ismeretlen okból leugrott és a kerekek alá esett – mondta Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A gyorsvonat a vizsgálat befejezése után folytathatja útját – tette hozzá.

A Mávinform közlése szerint a baleset Nagykőrös és Katonatelep állomás között történt, az ismeretlen a Nagykőrösről kihaladó Tömörkény InterCity vonatból ugrott ki. Az e vonalon közlekedőknek 50-60 perces késéssel kell számolniuk a helyszínelés befejezéséig. Az utasokat addig vonatpótló buszok viszik Kecskemét és Nagykőrös között.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.