A kérdés: 19-edszer vagy harmadszor?

A nagy esélyes MKB Veszprém sorozatban negyedszer, összesítésben pedig 19. alkalommal lenne bajnok, ha a kedden rajtoló döntősorozatban jobbnak bizonyulna legnagyobb hazai riválisánál, az eddig kétszer győztes Pick Szegednél.

MNO
2011. 05. 02. 10:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két magyar elitcsapatnak, amióta rendeznek külön finálét, a mostani lesz az ötödik párharca. Eddig egyszer, 2007-ben nyert a Tisza-parti alakulat, a többi alkalommal, 2008-ban, 2009-ben és tavaly a Veszprém diadalmaskodott.

Mocsai Lajos, a címvédő veszprémiek trénere az eseményt felvezető keddi sajtótájékoztatón kiemelte: a Szeged elleni döntő mindig különleges presztízscsata, és ezúttal is minden adott ahhoz, hogy jó hangulatú, magas színvonalú találkozókat játszanak. Skaliczki László, a Szeged edzője jelezte: a Bajnokok Ligájában 12 mérkőzésen szerzett tapasztalatukat felhasználva szeretnék megszorítani a nagy riválist.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.