A legenda folytatja

Még nem gondol a visszavonulásra Javier Zanetti, az Internazionale 38 esztendős argentin légiósa.

MNO
2011. 05. 11. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Imádok edzeni, szeretem a futballt, és alig várom a meccseket” – nyilatkozta a dél-amerikai játékos a La Gazzetta dello Sportnak adott terjedelmes interjúban. „Nem gondolok a jövőre, elég nekem a jelen. Igazi ünnep számomra, ha kifuthatok a pályára. Azt hiszem, jobban elfáradok, ha a két fiammal foglalkozom otthon, mint amikor egy fárasztó tréningen vagyok túl.”

Zanetti, aki eddig 140-szer szerepelt az argentin nemzeti csapatban, az elmúlt szezonban mindent – bajnokság, kupa, Bajnokok Ligája – megnyert az Interrel, ráadásul húzóembere volt az együttesnek. A dél-amerikai játékos pályafutása 1000. mérkőzésén lép pályára ma este az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján az AS Roma ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.