A nyakára tekeredett sál miatt halt meg a kisfiú

Baleset következtében, a játék közben a nyakára tekeredett sál miatt halt meg az 10 éves fiú, akit a szülei eszméletlen állapotban találtak a házuk egyik szekrényében – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője a vizsgálat megállapításait ismertetve szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 11. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tízéves gyerek a kórházban halt meg, május 5-én. A fiút előző nap este szállították be ellátásra, miután eszméletlen állapotban találták a szülei egy szekrényben. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság illetékességi területén történt haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban kezdte meg vizsgálni szakértő bevonásával – mondta Vezendi Jánosné rendőr őrnagy.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az időközben elvégzett boncolás az idegenkezűséget kizárta. A szakértői vélemény, a helyszíni szemle adatai, valamint az eddig beszerzett adatok alapján azt állapították meg, hogy a kisfiú a szekrényben bújt el játszani, s a nyakára tekeredett sál miatt megfulladt – közölte a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.