A száznegyvenhetedik emeletről vetette ki magát

A dubaji Burdzs Kalifából kiugorva lett öngyilkos egy férfi kedden. Ez az első ilyen eset a tavaly januárban átadott, 828 méteres felhőkarcoló történetében.

MNO
2011. 05. 11. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ legmagasabbjának számító épület üzemeltetője, az Emaar Properties szűkszavú közleményében megerősítette az öngyilkosság tényét, hozzátéve, hogy egyelőre várnak a részletes jelentésre. Helyi médiajelentések szerint a feltehetőleg a húszas éveiben járó férfi dél-ázsiai származású lehetett, és valószínűleg az egyik cégnél dolgozott a toronyházban.

Egyes tudósítások rendőrségi forrásokból azt is tudni vélik, hogy nemrég szabadságot kért, de visszautasították. Megszólaltatott biztonsági őrök szerint az öngyilkos a 147. emeletről ugrott ki, és a 108. emelet teraszán landolt. Az épületnek 160 lakható szintje van.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.